Produkty pro hul proteinový protřepat (12)

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát mléčného proteinu (MPC) je koncentrované mléko v prášku, které obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Je vyráběno z čerstvého a pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním. Poměr vysokého obsahu proteinu a nízkého obsahu laktózy činí tento produkt běžně používaným v produkci potravin s nízkým obsahem sacharidů a nápojů obohacených o protein. Může být také přidáván mimo jiné do pečiva, dezertů, krmných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
WHEY PROTEIN

WHEY PROTEIN

SYROVÁTKA PROTEIN
Nutrilon mléčný prášek

Nutrilon mléčný prášek

Velkoobchodní mléko v prášku Nutrilon – v plechovkách 800g. Exportujeme a dodáváme vám dětské mléko v prášku v plechovkách o hmotnosti 800g k prodeji v Německu. Nutrilon je navržen pro hladovější děti krmené z lahve, pomáhá oddálit brzký začátek odstavování. Naše jedinečná směs ingrediencí je schválena jako Halaal a nyní obsahuje zvýšené hladiny LCP (Omega 3 a Omega 6), které podporují vývoj vašeho dítěte. Důvěřujte nám pro vysoce kvalitní dětskou výživu.
Alline Procap 180 kapslí

Alline Procap 180 kapslí

Alline procap obsahuje unikátní vysoce kvalitní keratin. Keratin CynaPlus od Alline procap je výsledkem patentovaného výrobního procesu, který zaručuje téměř úplnou 95% biologickou dostupnost a přítomnost 18 aminokyselin. Alline procap kombinuje přírodní keratin CynaPlus se komplexem jedenácti vitamínů, které poskytují 100% doporučených denních dávek při užívání dvou kapslí denně. Alline procap obsahuje tři minerály, které každý hrají zásadní roli v cyklu vlasů. Tyto tři minerály poskytují 100% doporučených denních dávek při užívání 2 kapslí denně.
Enzymové přípravky: Proteozym® N

Enzymové přípravky: Proteozym® N

Proteozym® N jako monoenzymový přípravek obsahuje bromelain (enzymy z ananasu) a zinek. Proteozym® N podporuje normální syntézu bílkovin a udržení kostí, vlasů, nehtů a pleti. Kdy a kde enzymy? „Jádrovou kompetencí“ enzymů je regulace, podpora a urychlení zánětlivých reakcí. Tím, že proteázy a lipázy přispívají k rozkladu buněčných fragmentů a zlepšují mikrocirkulaci na místě zánětu, působí protizánětlivě, protiotokově a nakonec také analgeticky, tedy zmírňují bolest. Jelikož většina patofyziologických procesů, od hematomů přes bolesti kloubů až po rakovinu, je přičítána zánětům nebo je alespoň provázena zánětlivými procesy, mohou být enzymy použity také při velmi velkém počtu onemocnění.
Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Konzentrát mléčných bílkovin (MPC) je vysoce koncentrovaný mléčný prášek, který obvykle obsahuje 80 % mléčných bílkovin. Je získáván z čerstvého, pasterizovaného odstředěného mléka prostřednictvím procesu filtrace, odpařování a sušení rozprašováním. MPC je známý svými výjimečnými vlastnostmi pěnění, texturování, vázání vody a srážení. Svou vynikající nutriční hodnotu vděčí vysoké koncentraci bílkovin. Má trvanlivost 24 měsíců a je dostupný v 25 kg pytlích a velkých pytlích. MPC je životaschopnou alternativou k plnotučnému mléčnému prášku nebo odstředěnému mléčnému prášku, přičemž nabízí srovnatelné úrovně bílkovin.
Syrovátkový protein

Syrovátkový protein

Syrovátkový protein
Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu se získává koncentrováním a čištěním syrovátkového proteinového koncentrátu, aby se snížil obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace proteinu.
Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Koncentrát syrovátkových bílkovin 80 % instantní (WPC 80 instantní) (WPC 80 % instantní) je vyráběn z jemné syrovátky pomocí pokročilého procesu ultrafiltrace při nízké teplotě. Proto většina bílkovin zůstává neporušená. WPC obsahuje přibližně 35 až 90 % mléčných bílkovin. Tento prášek není ochucený, a proto může přijmout jakoukoli chuť nebo aroma. WPC 80 Instant se používá při výrobě zmrzlin, jogurtů, nápojů, masných výrobků a především ve sportovní výživě. Instantní koncentrát se snadno rozpouští i ve studené vodě. WPC 80 Instant je k dispozici v baleních po 15/20/25 kg nebo v "Big Bag" 500-1000 kg. Průměrná trvanlivost WPC 80 Instant je přibližně 12 měsíců. Obsah bílkovin: min. 80 % Obsah tuku: max. 8 % Obsah popela max. 3,5 %
Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkových bílkovin se získává koncentrací a purifikací syrovátkového bílkovinného koncentrátu s cílem snížit obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace bílkovin.
Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselá syrovátková prášek (AWP) je vedlejší produkt výroby sýra nebo kyselé kasein. Vyrábí se sušením čerstvé syrovátky získané z měkkých bílých sýrů. Mikrobiální fermentace snižuje použití mikrobiálního mléka a přeměňuje laktózu na kyselinu mléčnou. Kyselá syrovátková prášek se používá především při výrobě ricotty a syrovátkového másla. Také se používá jako ingredience v mnoha zpracovaných potravinách, jako je chléb, sušenky, maso, pečivo a hotová jídla. Kyselá syrovátková prášek se také nachází v čokoládě a cukrovinkách. Produkt nabízený společností Foodcom může být také použit při výrobě krmiv pro zvířata. Je to populární ekonomická alternativa k sladké syrovátkové prášku v krmivu pro selata. Kyselá syrovátková prášek se také používá v náhražkách mléka s nízkým pH.
Monokalciumfosfát (MCP)

Monokalciumfosfát (MCP)

Monokalciumfosfát se získává reakcí fosforečné kyseliny a uhličitanu vápenatého. Jako stavební prvek kostí se fosfor podílí na mnoha důležitých biochemických přeměnách. Monokalciumfosfát 25 kg se dodává ve formě sypkého prášku nebo malých granulí bílé nebo šedavé barvy. Snadno se mísí s jinými surovinami. Produkt je zodpovědný za správný vývoj kostí a tkání, správné fungování metabolismu a nervového systému, stejně jako za zvýšení produktivity a imunitní síly.